NOSALTRES

Mar Rufat

Biòloga de professió. Les seves  inquietuds i la seva herència ramadera l’han portat a fer un pas més enllà donant vida a la formatgeria Camins del Nord, on es fusionen les  seves passions: ciència, natura i tradició.

Camins del Nord és molt més que una formatgeria artesana. Ens trobem a Sant Sadurní d’Anoia, al cor del Penedès, on som pioners en l’elaboració de formatges. Utilitzem llet crua d’ovella i de vaca, procedent de la nostra comarca, permetent-nos controlar cada aspecte de la producció i oferir productes únics, deliciosos i de la més alta qualitat.

El nostre procés d’elaboració totalment manual ens permet cuidar cada detall i garantir la tipicitat i la personalitat dels nostres formatges. A Camins del Nord creiem que la tradició i la innovació poden anar de la mà. Per això, ens esforcem per oferir productes de proximitat que siguin fidels a les nostres arrels i, alhora, sorprenents per al paladar.

A Camins del Nord no només estem compromesos en oferir formatges d’alta qualitat, sinó que també volem retre homenatge als nostres orígens i a la història de la nostra terra.

Per aquest motiu, hem triat el nom “Camins del Nord”, que representa la unió entre dos territoris molt especials per a nosaltres: el Pirineu, terra d’on provenen les nostres arrels, i l’Alt Penedès, on hem forjat la nostra família i el nostre projecte.